A gyerekek karneválja

A karnevál – vagy ahogy mi mondanánk, farsang – nagyon népszerű ünnep Madeirán. A legnagyobb felvonulás természetesen Funchalban van, de arról igazából csak az akkreditált profi fotósok tudnak jó képeket készíteni, akit érdekel, talál százával a különböző Madeirával foglalkozó site-okon.
Engem éppen ezért jobban érdekelt a gyerekek karneválja, ráadásul egy kisebb városban, ahol sokkal jobban lehet fotózni. A képek Ponta do Solban, egy bájos tengerparti településen készültek, látszik, hogy a gyerekek szüleikkel és tanáraikkal együtt nagyon komolyan vették a farsangot, és sok munkát fektettek a jelmezek elkészítésébe. A fő téma – tengerparti településhez illően – a tenger, és minden, ami azzal kapcsolatos. Hát akkor jöjjenek a képek!

Kategória: Fesztivál | A közvetlen link.

1 Response to A gyerekek karneválja

  1. Judit szerint:

    Nagyon mókás lehetett, a képek jól visszaadják a karneváli hangulatot! Olyan jó látni, hogy az embereket mi hozza össze, s nem kell hozzá sok pénz, csak odafigyelés és fantázia 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .